Στόχος μας η παροχή κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων και η δημιουργία αξίας για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

«Η φιλοσοφία μας βρίσκεται στην ποιότητα των προϊόντων μας»

company-logo

Η INTERTAKE Ι.Κ.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, όπου δημιουργήθηκε με βασικό μέλημα της τον σχεδιασμό των προφυλακτικών LOVE4EVER. Όραμα της, η ανάπτυξη και η εξέλιξη των προϊόντων της για την ικανοποίηση των απαιτούμενων αναγκών καθώς και την διασφάλιση της ποιότητας τους, σύμφωνα με τις διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία μας και τα προϊόντα μας πληρούν εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να είναι σίγουρος για την ποιότητά τους.

r

Αυστηρές Προδιαγραφές

Τα προϊόντα μας δημιουργούνται ως αποτέλεσμα μακρόχρονου σχεδιασμού. Η κάθε παράμετρος που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά τους, είναι για εμάς αντικείμενο μελέτης. Στόχος μας, το τελικό προϊόν που φτάνει στα χέρια σας να πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Κορυφαίες Πρώτες Ύλες

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι επιλεγμένες με αυστηρά κριτήρια, αναγνωρίζοντας την σημασία τους ως προς την ασφάλεια και την εμπειρία χρήσης των προϊόντων μας.

Σταθερή Ποιότητα

Εφαρμόζουμε τις αυστηρότερες μεθόδους ποιοτικού ελέγχου, με σκοπό κάθε προϊόν που φτάνει στα χέρια σας να ακολουθεί τα υψηλά πρότυπα που έχουμε ορίσει. Οι διαδικασίες ελέγχου είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν την οποιαδήποτε απόκλιση, διασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα.

Κατασκευή σε Κορυφαία Εργοστάσια

Η παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται στα κορυφαία παγκοσμίως εργοστάσια, τα οποία λειτουργούν υπό αυστηρά πρότυπα διαδικασιών παραγωγής. Έτσι μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα που παρέχουμε στους πελάτες μας, κάνοντάς τους να νιώθουν ασφάλεια.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας;

Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να ξεκινήσουμε μια συνεργασία!